top of page
Zaalverhuur

PASTOE FOODBAR: DE PERFECTE LOCATIE VOOR JE DINER, ZAKELIJKE OF FEESTELIJKE BIJEENKOMST

zaalverhuur

DE PERFECTE RUIMTE

Bij Pastoe Foodbar bieden we niet alleen een fantastische culinaire ervaring, maar ook de mogelijkheid tot zaalverhuur voor diverse evenementen en zakelijke gelegenheden. Of je nu een diner, feestelijke bijeenkomst, brainstormsessie, vergadering, presentatie of zakelijke meeting wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres.

We hebben maar liefst drie aparte ruimtes beschikbaar die gehuurd kunnen worden voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of je nu een grote groep wilt ontvangen of juist een intiemere setting nodig hebt, wij hebben de perfecte ruimte voor jouw behoeften.

ER ZIJN DRIE RUIMTES BESCHIKBAAR

Het Ketelhuis: geschikt voor diners of bijeenkomsten van maximaal 100 personen. Bij een informele borrel kunnen er meer personen in deze ruimte terecht.

De Silo: geschikt voor diners of bijeenkomsten van maximaal 40 personen. Bij een informele borrel kunnen er meer personen in deze ruimte terecht.

De Nok: geschikt voor diners of bijeenkomsten van maximaal 35 personen. Bij een informele borrel kunnen er meer personen in deze ruimte terecht.

verhuur bij Pastoe Foodbar
INFO
Zaalverhuur bij Pastoe Foodbar

GESCHIKT VOOR VELE DOELEINDEN

Onze ruimtes zijn geschikt voor diners, brainstormsessies, vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten. We bieden moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving die de productiviteit en creativiteit van je team zal bevorderen. Onze ruimtes zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur en bieden een comfortabele en professionele setting.

Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van je evenement. Of het nu gaat om het opzetten van de ruimte, het regelen van catering of het verstrekken van technische ondersteuning, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast bieden we flexibele arrangementen en opties, zodat we aan al je specifieke wensen kunnen voldoen. Of je nu een volledig verzorgd diner wilt organiseren of een informele zakelijke borrel wilt geven, wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Kies voor Pastoe Foodbar als je ideale locatie voor het huren van een ruimte. Met onze unieke en creatieve ruimtes, professionele faciliteiten en persoonlijke service zorgen we ervoor dat je evenement een succes wordt. We verwelkomen je graag in onze inspirerende omgeving en helpen je graag om van je bijeenkomst tot een memorabele ervaring te maken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je geïnteresseerd in het huren van een van onze ruimtes voor je bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@pastoe-foodbar.nl en laat ons weten wat je nodig hebt. Ons team reageert zo snel mogelijk om de beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken.

bottom of page