top of page
achtergr7.jpg

ONTDEK ONS HEERLIJKE MENU

Diner bij Pastoe Foodbar

VAN KOFFIE TOT UITGEBREID DINER

Pastoe biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Vanaf 11:30 uur zijn wij zeven dagen per week geopend voor lunch, koffie, borrel en diner. 
 

Onze ervaren chef-kok komt oorspronkelijk uit Italië en is gepassioneerd om jou als gast culinair te verrassen. Het menu combineert creatieve mediterrane-Italiaanse gerechten met een moderne twist, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. 
 

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, een smaakvolle koffie, een uitgebreid diner of gewoon wilt genieten van een gezellige borrel, bij Pastoe Foodbar ben je aan het juiste adres. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we voor elk moment van de dag iets lekkers in petto hebben.

achtergr4.jpg

SEIZOENSGEBONDEN GERECHTEN

Onze lunchgerechten zijn met zorg samengesteld om je energie te geven voor de rest van de dag. Van lichte salades en verse broodjes tot hartige pizza Romana, er is voor ieder wat wils. Onze chef-koks maken gebruik van de beste seizoensgebonden ingrediënten, veelal uit ItaIië voor de perfecte smaakbalans.
 

Voor de liefhebbers van goede koffie is Pastoe Foodbar ook de ideale plek. Geniet van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato gezet met de Fair Trade bonen van Peeze. Iets lekkers erbij? We hebben diverse smaakvol gebak en lekkernijen. Laat je zintuigen prikkelen door de geurige aroma's en gun jezelf een momentje ontspanning.
 

In de avonduren transformeert Pastoe Foodbar in een sfeervolle setting waar je geniet van een uitgebreid diner. Onze mediterrane-italiaanse keuken staat garant voor gerechten vol smaak en authenticiteit. Het menu van Pastoe Foodbar is gebaseerd op shared dining. Er kan dus volop geproefd en gedeeld worden. Neem dus zeker de proef op de som en bestel verschillende gerechten. Wedden dat je onder de indruk zult zijn van de creativiteit van onze koks?

Blijf onze website in de gaten houden voor de menu's die binnenkort beschikbaar zullen zijn.
We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij Pastoe Foodbar, waar smaak en gezelligheid samenkomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je iets te vieren of wil je graag een groepsdiner organiseren? Ook dat is mogelijk bij Pastoe Foodbar. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden om jou en je gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. Geen vraag is te moeilijk voor ons. Stel ons dus gerust alle vragen waarop je graag een antwoord wilt. Wij beantwoorden ze met het grootste plezier.

bottom of page