top of page
Reserveer bij Pastoe Foodbar

RESERVEER NU BIJ PASTOE FOODBAR

gezelligheid bij Pastoe Foodbar

GENIETEN VAN GEZELLIGHEID

Wil je verzekerd zijn van een plekje bij Pastoe Foodbar? Dat kan! We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen voor een heerlijke lunch, borrel of diner in onze sfeervolle omgeving.

RESERVEREN

Reserveren bij Pastoe foodbar kan makkelijk en snel.

Bij Pastoe Foodbar streven we ernaar aan al je wensen tegemoet te komen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert of een feestelijke gelegenheid viert, we hebben verschillende ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor zowel kleinere als grotere gezelschappen. Voor elk wat wils dus, bij Pastoe Foodbar in Utrecht. Bij Pastoe gaan we er prat op dat we iedereen een mooie ervaring kunnen bieden. Zo keert iedere gast met een goed gevoel naar huis terug.

achtergr6.jpg
reserveren
Pastoe Foodbar

RESERVEREN VANAF 10 PERSONEN

Wil je reserveren voor een groep vanaf 10 personen? Stuur ons een e-mail naar reserveren@pastoe-foodbar.nl met daarin de volgende gegevens:
 

  1. Naam en contactgegevens

  2. Gewenste datum en tijd van de reservering

  3. Aantal personen

  4. Eventuele speciale verzoeken of dieetwensen
     

Ons vriendelijke team reageert zo snel mogelijk om je reservering te bevestigen.

STEL ONS AL JE VRAGEN BIJ JOUW RESERVERING

We kijken ernaar uit om je reservering te ontvangen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen bij Pastoe. Ons team staat klaar om je  te verwelkomen en je te laten genieten van de smaakvolle gerechten en gastvrije sfeer bij Pastoe Foodbar.

NEEM CONTACT OP

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via reserveren@pastoe-foodbar.nl . We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je te laten genieten van alles wat Pastoe Foodbar te bieden heeft.

bottom of page