top of page
Op zoek naar jou

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU

dynamisch team

DYNAMISCH TEAM GEGARANDEERD

Of je nu veel ervaring hebt in de horeca of je horeca carrière wilt starten, bij Pastoe hebben wij plek voor enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s.
 
Naast het serveren van goed eten en drinken aan onze gasten staat het creëren van waardevolle momenten voor onze gasten centraal bij Pastoe. Daarin maak jij als enthousiaste en gedreven horeca professional het verschil. Wij zoeken floormanagers en hebben ook nog plek voor medewerkers bar & bediening en keukenmedewerkers. Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een bruisende omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een mail met cv naar info@pastoe-foodbar.nl.

Pastoe Foodbar bevindt zich in de oude Pastoe-fabriek op Rotsoord in Utrecht. Pastoe Foodbar serveert smaakvolle gerechten met een mediterrane-italiaanse twist en is geopend voor lunch, diner en borrel. Met een oppervlakte van ruim 750 en een groot terras aan het water biedt Pastoe Foodbar een unieke ervaring.

Pastoe Foodbar

OOK ZAKELIJKE EVENTS

Naast onze foodbar bieden we ook ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Er zijn drie aparte ruimtes beschikbaar voor diners, vergaderingen, presentaties en meer. Voorheen was het pand opgedeeld in twee restaurants, maar bij Pastoe Foodbar hebben we de voormalige stookruimte en zagerij samengevoegd tot één geheel. De sfeer is vernieuwend, met warme kleuren, een ander interieur en kunstzinnige elementen. Bij Pastoe Foodbar heerst een ontspannen sfeer, zowel binnen als buiten. Je stapt binnen in een bruisende zaak waar iedereen zich op elk moment van de dag thuis voelt.

ONTDEK ONS DYNAMISCHE TEAM

Bij Horeca Inspiration Group waar zowel Pastoe Foodbar als Guusjes eten & drinken en Bar & Bistro Op Zuid onder vallen maak je deel uit van een dynamisch team. Utrecht heeft een breed scala aan horecagelegenheden, maar wij streven ernaar een unieke beleving te creëren die gasten lang bijblijft. Ons doel is om waardevolle momenten te bieden en ons te onderscheiden van andere horecazaken. Daarom hebben we ons eigen bedrijfs-DNA ontwikkeld, met gedeelde waarden die ons ondersteunen en richting geven. Samen werken we aan het bereiken van onze doelstellingen en het creëren van waardevolle momenten voor onze gasten.

f12.jpg

SOLLICITEER NU!

Ben je klaar voor deze uitdaging en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je sollicitatie en wie weet wordt je onze nieuwe collega. Interesse? Mail naar info@pastoe-foodbar.nl 

WORD JIJ FLOORMANAGER BIJ PASTOE?

Als manager bij Pastoe wordt van je verwacht dat je deze waarden uitdraagt en gebruikt als leidraad bij het coachen en aansturen van het team. We zoeken iemand met een ondernemende instelling, ervaring in het aansturen van een team en een passie voor de horeca. Bij ons krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen en te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij investeren graag in jou.

bottom of page